2013. január 13., vasárnap

Kalandra fel!

Indulas elott 1 nappal megcsinaltuk az internetes check-in-t, de Pesten csak ki kellett allnunk a sort, mivel a borondunket (egesz Bangkokig) fel kellett adnunk.
Utana mar csak a szokasos ellenorzesek vartak rank. A kezipoggyaszok ellenorzese, a laptopoke, meg minden masnak ami nalunk volt. A femdetektor kapunal polora le kellet vetkozni felul, alul meg persze maradt a nadrag, de sok mindenkivel a cipot is levetettek. (folyadekot nem volt szabad felvinni a repulogepre)

Az elso repulesunk Pestrol  volt Berlinig. Ablak mellett ultunk, de nem vettuk sok hasznat mivel este repultunk es mar sotet volt. Kaptunk etelt, ropogtatni valot es uditot vagy vizet.

A masodik repulesunk Berlinbol volt, Abu Dhabiba.
Az ut hosszu volt, de kaptunk etelt, uditot, vizet es ropit :)
Annak erdekeben, hogy az unalom ne igazan dominaljon, ilyen speci kis erinto kepernyos szorakoztato cuccunk volt. Volt rajta: film, mese, jatek, zene es mindez minden korosztalynak.

Ez az ut hosszabb volt, 6 oras. Sajnos itt is az ejszakat kaptuk el. Kicsit monoton volt minden. A sotetseg, a repulogep zugasa. Mivel itt is ablak mellett ultunk ezert neha mikor alacsonyabban repultunk, lattuk a kivilagitott varosokat amik felett atrepultunk. Azok szepek voltak. Probaltunk aludni, de valahogy nehezen ment. Ha sikerult is, csak feloraig.
Nagy oromunkre szolgalt amikor vegre leszalltunk, tudtunk mozogni es a friss levegonek is nagyon orultunk!

A kovetkezo repulesig kicsit korbeneztunk a repteren, volt ra 1 orank.  Minden nagyon profi volt, modern, es tele nyuzsgo emberekkel!




A harmadik repulesunk az Abu Dhabibol Bangkokba volt, Tajfold fovarosaba.

Ez az ut is 6 oras volt, de mar jobban elveztuk (ugyancsak ablak mellett) mivel mar vilagos volt. Lattunk varosokat, falvakat, vizeket, a felhoket kozvetlenul melletunk.




Erdekesebb ut volt. Ezen a jaraton is kaptunk etelt, ropogtatnivalot, uditot es vizet. Aludni itt sem nagyon sikerult, ezert kezdtunk nyomottak lenni. De amikor leszalltunk Bangkokba ujbol feltoltodtunk a friss levegotol!

Itt a Bangkoki repteren kellet intezzunk egy par napos vizumot, amivel tudtuk tartozkodni Bangkoban, amig elintezzuk a Myanmari vizumot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése